Waktu Solat for Friday, 23 August 2012
WIB 17:55 (GMT + 7)
WITA 18:55 (GMT + 8)
WIT 19:55 (GMT + 9)

ARTIKEL LAIN

PETIKAN SINAR RAMADAN

Praesent commodo, arcu nec sagittis condimentum, lectus nunc tempus lacus, ornare pellentesque neque sem vel metus. Donec lobortis rutrum augue nec ornare. Aliquam iaculis blandit magna, id luctus eros rutrum eu.